Els joves estrenen la zona de ‘skate’ de Llavaneres

La pista està situada al Parc del monument al Cardenal Vives en una zona poc aprofitada

Els skaters de Llavaneres ja no han de marxar del poble per practicar el seu esport preferit. Després d’anys de reclamacions, la nova zona de skate ja és una realitat. El parc del monument al Cardenal Vives acaba d’estrenar una zona de skate, que inclou un espai per a practicar el patinatge i una half pipe per als skaters més entrenats.

El lloc habilitat, segons explica la regidora d’Urbanisme i Obres Públiques, Sandra Carreras, era una zona de pas que es veu ara potenciada. Segons ha explicat la regidora, s’han tret jocs infantils antics perquè estaven en mal estat i que s’estudiarà la possibilitat de col·locar-ne de nous. Abans de donar per enllestida l’obra, l’ajuntament farà instal·lar unes baranes protectores per evitar accidents entre els skaters i la resta d’usuaris del parc i de vianants.

L’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, va visitar la nova zona de skate, acompanyat d’alguns dels joves que havien fet la reivindicació a l’Ajuntament, que es van mostrar satisfets del resultat final.