El Canet Rock 2020 es reprograma al mes d'octubre

A cinc mesos perquè tingués lloc el festival ja s'havien venut les 25.000 localitats disponibles

Canet Rock posposat

La setena edició del Canet Rock es farà finalment el dissabte 3 d’octubre d'aquest mateix any 2020, "prioritzant sempre la salut del públic i dels treballadors i aplicant les mesures que així ho garanteixin".

L’organització ha cregut convenient ajornar el festival "degut a les restriccions previstes en el pla de desescalada arran de la crisi del coronavirus" i "seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries". Des de l'organització del festival, s'assegura que "equip i artistes treballen per fer de Canet Rock 2020 el més especial de tots".

Amb totes les entrades exhaurides des del passat mes de febrer, el festival mantindrà el mateix cartell previst pel 4 de juliol

Per a totes aquelles persones que disposin d’entrada i els sigui impossible assistir en la nova data, podran sol·licitar-ne la devolució escrivint a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans de l’1 d’agost. Les entrades que s’hagin retornat es posaran a la venda.

Un cartell de luxe amb Manel, Els Amics de les Arts i Doctor Prats

El festival, que inicialment s'havia de celebrar al Pla d'en Sala el 4 de juliol, va exhaurir el mes de febrer les 25.000 localitats que havia posat a la venda. Oques Grasses, Doctor Prats, Manel i Els Amics de les Arts són els caps de cartell de l'esdeveniment, en el qual hi debutaran artistes com Lildami, JazzWoman, Cesc, Miki Núñez, No Logo -l’herència d’Aspencat- i Ciudad Jara, amb Pablo Sánchez, exlíder de La Raíz, al capdavant. Una vegada més, el festival ha programat concerts durant 12 hores seguides, fins a la sortida del sol, moment en el qual sortiran a l'escenari Oques Grasses. 

Canet Rock 2018