El Canet Rock veurà desfilar 15 grups damunt l'escenari

Els Catarres, Els Pets, Manel o Sangtraït, entre els destacats del cartell d'aquest 2016

  • Red. Ràdio Arenys // Foto: cedida
  • Dijous, 11 Febrer 2016 00:00

Maresme 2014/2015, Canet rock

Els Catarres, Aspencat i la Raiz, Manel, Els Pets, La Pegatina, Sidonie, Blaumut o Sangtraït. Són els noms més destacats del Canet Rock 2016, que se celebrarà el proper 2 de juliol al pla d'en Sala.
Quinze bandes formaran part d’aquest cartell que combina grups emergents i bandes ja consolidades dins el panorama musical català.  El cartell encara no està tancat, ja que s’hi afegiran dues bandes que es donaran a conèixer el mes de maig i els guanyadors del Sona9, Est Oest. L’organització espera arribar als 20.000 espectadors i rebre el públic amb les “millors condicions”.
La directora general del festival, Gemma Recoder, reconeix que tancar el cartell ha estat complicat per la gran quantitat de grups musicals dins els països catalans.
Aquesta tercera edició vol fer del Canet Rock un esdeveniment participatiu. Per exemple, el públic podrà escollir el repertori del concert d'Els Pets i l’escenografia serà interactiva, ja que els espectadors podran participar-hi enviant fotografies que els inspirin els seus grups preferits i les millors apareixeran a l'escenari. També es farà un compte enrere per a la sortida del sol, moment emblemàtic del festival.  Per tant, hi haurà 12 hores de música en directe gràcies a l’actuació d’aquestes bandes.
El festival obrirà les portes a les 4 de la tarda i la música arrencarà a les 6 de la tarda fins a les 6 de la matinada. L'organització ha mantingut el preu de les entrades a 35 euros.