Continuen les denúncies per l’escola Fabra d’Alella


Pares i mestres denuncien la situació “tercermundista” de l’escola Fabra d’Alella



Els pares dels alumnes del Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) continuen amb les reivindicacions per la situació de l’escola Fabra. Les queixes giren entorn la situació “tercermundista” del centre. El col·lectiu exigeix la construcció d’un nou edifici que aplegui els tres edificis que, a dia d’avui, formen l’escola.

Els mestres, que no s’han volgut manifestar públicament per les ‘pressions’ del Departament d’Educació, asseguren que la divisió de l’escola en tres edificis els dificulta la feina i l’elaboració d’horaris. Aquest dilluns s’han penjat pancartes reclamant l’ampliació de l’escola amb la construcció d’un nou centre que aculli tots els alumnes.

Els més de 500 alumnes d’educació infantil i primària d’Alella estan repartits en tres edificis d’una mateixa escola. Els més grans, de 5è i 6è, ocupen les antigues instal·lacions de l’escola Fabra, construïda als anys 30. La resta d’alumnes de primària són a la ‘nova’ escola Fabra, construïda als anys 80, mentre que els de primària són en unes aules, algunes de prefabricades, a tocar d’aquest segon edifici. La separació dels alumnes provoca desplaçaments pel mig del poble a l’hora de dinar, ja que només hi ha menjador a un dels centres.