72 hores curulles per la Festa Major de Santa Llúcia

Caldes d'Estrac celebra la festa d'hivern amb protagonisme nocturn per les Barrakaldes d'hivern

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Divendres, 14 Desembre 2018 09:55

Maresme 2017/2018, festa santa llúcia caldetes

Caldetes entra de ple als dies centrals de la seva Festa Major d'hivern, en honor de Santa Llúcia. Avui, divendres, es farà la tradicional encesa de l’arbre i la xocolatada, amb el suport de l’Associació Donastrak. Els alumnes de 6è curs de l’Escola Sagrada Família disposaran unes taules per vendre manualitats i guarniments de Nadal per tal de pagar el seu viatge de de curs.

El cap de setmana seran dos dies molt intensos amb un munt d’activitats per a petits i grans. Al matí del dissabte 15 se celebrarà el Jugacirc, un espai on descobrir el circ des de ben a prop. També durant el matí del dissabte arribarà a Caldes el Tió. No us oblideu de portar-li menjar durant tot el cap de setmana ja que enguany el Tió col·labora amb el banc dels aliments de Creu Roja. Així que porta un kilogram de menjar (conserves, llegums, llet...).

Són tres dies de diferents activitats amb protagonisme per les entitats de la vil·la

A la tarda del dissabte la Colla de Diables d’Estrac ha preparat un correfoc infantil que farà tremolar tots els carrers de la vila. A la nit la festa continuarà amb el Barrakaldes d’Hivern i la Nit de Festa i Gresca amb el DJ Straw & Berry. En el decurs d'aquesta nit se celebrarà el Primer Concurs de Karaoke d’Hivern, on es premiarà les millors versions en català, castellà i anglès. També hi haurà un premi sorpresa.

El diumenge al matí els gegants s’emportaran tot el protagonisme. A la tarda, al Poliesportiu tindrà lloc el Festival de Nadal del Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac amb la participació de la caldenca Carla Escrich (3a d’Europa i 4a del món), acompanyada de Pere Marsinyach (1er d’Europa i 2on del món) i Llorenç Álvarez (6è d’Europa i 6è del món).