Sant Jordi és sinònim de Fira d'Entitats a Caldes d'Estrac

La celebració serà aquest diumenge 22

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 20 abril 2018 11:41

Maresme 2017/2018, fira entitats sant jordi caldetes

Caldetes celebra la seva Fira d’Entitats per Sant Jordi, amb les seves parades de llibres i roses, on les entitats i associacions locals mostraran a la població totes les activitats i propostes culturals i esportives que organitzen. Però enguany a Caldes el dia de Sant Jordi se celebrarà el 22 d’abril, diumenge, per petició expressa de la majoria d’entitats, ja que el 23 d’abril cau en dilluns.

Des de les 10h i fins a les 14h, l’esplanada de Can Muntanyà serà l’escenari principal on es desenvoluparan totes les activitats del dia del llibre i la rosa. Les diferents entitats organitzen activitats i exhibicions de tot tipus. Les activitats es duran a terme entre les 10:30h i les 12h del matí.

Llibres, roses i fideuada

Les parades de llibres i de roses dels centres educatius i d’altres entitats envairan els carrers del poble.
La jornada arribarà al seu clímax amb la fideuada popular, a càrrec de la Paella Viatgera, organitzada per Amics del Teatre. Els tiquets es podran comprar fins al 20 d’abril, d’11h a 13h, a la planta baixa de l’Ajuntament. El preu del tiquet serà de 7,50 euros per als membres d’entitats i de 9 per a la resta.