Caldes d'Estrac fa Festa Major petita

Impulsa una campanya amb accions de sensibilització ciutadana per millorar el comportament públic

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 11 Desembre 2017 00:00

Maresme 2017, festa major santa lluciaEn motiu de Santa Llúcia i com mana la tradició, Caldes d'Estrac celebra aquest desembre la seva Festa Major petita. Un any més el Club de Petanca s'ha anticipat a la resta de programa i ja va programar l'esperat Torneig Social de la Festa Major. El dimecres dia 13 de desembre pel matí es donarà el tret oficial d’inici de les festes amb l'acte infantil Jugantots, la missa solemne de Santa Llúcia a la tarda i el concert clàssic amb l'Orquestra Titanium i el refrigeri de Festa Major al vespre.

El 15 de desembre es farà l'encesa de l'arbre, la xocolatada, el concert de nadal de gospel de Sey Sisters i el brindis de Nadal.

Sense cap mena de dubte, dissabte será un dels dies més intensos de les festes. Pel matí, es celebrarà la cursa d'Ironkids i per la tarda la Colla de Diables va preparar un correfoc  que farà tremolar tots els carrers de la vila. A la nit la festa continuarà amb nit de fresca i gresca.

Concert clàssic recuperat
Cal també destacar que el concert clàssic de Festa Major que es va haver d’ajornar durant la celebració de les festes aquest estiu a causa de la forta pluja tindrà lloc finalment el dimecres dia 13 per la tarda i correrà a càrrec de l’Orquestra Titanium.

Per la Marató

El punt i final el posaràn els Gegants de Caldes, el diumenge al matí, amb un cercavila i una ballada de gegants i, a la tarda, l’espectacle infantil de titelles, actors i màscares 'el llop Ferotge'. La recaptació es destinarà a la Marató de TV3.

El programa complet de la Festsa Major petita es pot trobar a la web municipal www.caldetes.cat