L'handbol arriba a Caldes gràcies al patrocini de l'Ajuntament

El municipi cedeix el pavelló al club

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimarts, 27 Desembre 2016 00:00

Maresme 2014/2015, HA CALDETESEl Club Handbol Llavaneres Maresme lluirà el nom de Caldes d'Estrac a la samarreta gràcies a un acord de patrocini amb l'ajuntament del municipi.

Així, l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac acaba de posar en marxa una nova iniciativa: la promoció de l’handbol a Caldes d'Estrac.

L’objectiu de la nova fórmula és fomentar l’esport base a Caldes d'Estrac, creant un equip d’handbol i més endavant també un que jugui a handbol platja en col·laboració amb el Club Esportiu Llavaneres Maresme amb el que ja s’han celebrat amb èxit dos torneigs d’handbol platja coneguts com la “Maresme Week”.

Fomentar la base

És per això que el passat 9 de desembre es va signar un contracte de patrocini entre l’Ajuntament de Caldes i el Club Handbol Llavaneres Maresme, segons el qual l’ajuntament cedeix la pista poliesportiva durant la temporada de setembre del 2016 a juny del 2017, mentre que el club publicitarà el nom de Caldes d’Estrac a les samarretes dels jugadors, entre altres accions com és el foment de l’esport base a Caldes.