ERC i PSC de Caldetes presenten una moció de censura contra l'alcalde Joaquim Arnó

Els dos grups de l'oposició consideren que "el govern actua amb tics de majoria absoluta"

  • Redacció
  • Dimecres, 13 Gener 2016 10:00

Ciutat 2014/2015, Joaquim Arnó

Els grups municipals d'ERC i PSC a Caldes d'Estrac presenten una moció de censura contra l'alcalde de CiU, Joaquim Arnó. Els dos partits argumenten que, malgrat que es troben a l'oposició, tenen majoria a l'Ajuntament i consideren que han de fer un pas endavant per aturar "un govern en minoria que actua amb tics de majoria absoluta". 

Vuit mesos després de les eleccions municipals del mes de maig, l'oposició a l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, formada per ERC i PSC -junts sumen sis regidors dels onze que té el consistori- ha fet públic un comunicat en el qual presenten una moció de censura contra el govern de CiU, liderat per Joaquim Arnó. 

"Manca de transparència"

Consideren que ja han deixat prou marge de temps perquè el govern demostrés què faria pel municipi i asseguren que "es tracta d'un govern en minoria que actua amb opacitat, manipulació, prepotència, poca honestedat, manca de transparència i gestió deficient". En conseqüència, els dos grups municipals afirmen que es troben "amb la impossibilitat de portar a terme la nostra tasca amb les condicions i el respecte que mereix una oposició que està en majoria i que en el seu moment va cedir l’alcaldia a l’actual equip de govern".

A més a més, ambdós grups justifiquen la decisió, avalats per "la majoria" que tenen al consistori i reconeixen que, "en el seu moment vam cedir l'alcaldia a la llista més votada", però ara afirmen que "no fer un pas endavant tenint en compte la delicada situació econòmica del nostre municipi seria una irresponsabilitat". 

Per tant, un cop fet pública aquesta informació, l'Ajuntament hauria de convocar un Ple pel dia 23 per procedir a la votació de la moció de censura.