El CN Balís celebrarà el mig segle de vida durant un any

El club proposa activitats lúdiques, esportives i familiars des d'aquest desembre fins al 16 de desembre del 2016

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dimecres, 30 Desembre 2015 12:27

Maresme 2014/2015, portbalís

 El CN El Balís està d'aniversari. Des d'aquest desembre i durant un any sencer, se celebraran desenes d'activitats lúdiques, esportives i familiars per commemorar els 50 anys del naixement el CN Balís. Comença així la celebració de mig segle d'una entitat que, en paraules del delegat de la Secretaria General de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, “és un dels 300 clubs referents a Catalunya”.

Les celebracions s'allargaran fins al 19 de desembre de 2016 i destaquen una exposició, l'edició d'un llibre commemoratiu, una regata solidària, unes olimpíades familiars i una celebració per als més joves.

Tasca formativa

Siquier va destacar el nivell esportiu i el compromís del CN El Balís i va recordar que és, en l'actualitat, el club de vela amb més federats, i va reconèixer la tasca en la formació de regatistes i en l'organització d'esdeveniments esportius internacionals.

Josep Maria Roig, expresident de la Federació Catalana de Vela i soci del Club Nàutic El Balís, va recordar alguns dels moments d'aquests cinquanta anys i va assegurar que “és un dels millors clubs d'Espanya i el millor de Catalunya”. |Red.