El darrer temporal fa desaparèixer la platja de Cabrera

L'Ajuntament remet un informe al Ministeri

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 15 Març 2018 12:12

Maresme 2017/2018, temporal cabrera

El darrer gran temporal marítim registrat el passat 2 de març va deixar tota una sèrie de desperfectes a Cabrera de Mar, municipi singularment afectat per aquests fenèmens. Amb l’objectiu de rebre el suport necessari per a la seva reparació, l’Ajuntament de Cabrera ha elaborat un informe al respecte que ha fet arribar al Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient.

Les platges perden sorra

A  la zona de platja s’ha perdut una gran quantitat de sorra des de la zona de la riera de Cabrera fins al terme municipal de Vilassar Mar. En concret els Serveis Tècnics Municipals calculen que s’han perdut més de dos metres d’amplada de platja. Aquesta mateixa pèrdua de sorra ha estat l’origen de l’enfonsament de part de l’escullera i el trencament d’una de les rampes d’accés a la platja. A més han d’afegir-se els danys patits al talús situat entre la rampa d’accés al camí que va en paral·lel al mar i el pont de la via del tren.
També consten els danys a les lleres de les rieres, la destrucció de 20 balises de l’enllumenat al passeig marítim o els desperfectes en el mobiliari urbà.