El govern de Cabrera torna a tenir majoria absoluta

S'incorpora al govern l'única regidora d'AI-CM, la qual serà responsable de Serveis a les Persones i Salut Pública

Maresme 2014/2015,  ajuntament cabrera de mar

Recentment els regidors de Cabrera han signat un nou pacte de govern entre el PDECAT, ERC I AI-CM. Amb aquest canvi, la regidora Carmen Manresa s’incorpora al govern municipal i provoca la recuperació de la majoria absoluta per part del govern després d’haver-la perdut el passat estiu. El nou pacte, però, mantindrà els projectes anteriorment acordats i ja iniciats durant el mandat. També suposa una renovació del govern municipal del mandat anterior en la que ja havien treballat conjuntament aquests tres grups.

Serveis a les Persones i Salut Pública

Carmen Manresa, única regidora d’Alternativa Independent de Cabrera de Mar (AI-CM), que recentment ha substituït a Antoni Abel, serà responsable de les àrees de Serveis a les Persones i Salut pública.

Més canvis de regidories

Tanmateix, s’han disposat altres canvis en el cartipàs municipal com, per exemple, que l’actual regidor de Joventut, Festes i Esports, Sergi Teodoro, passarà a ser també responsable de Promoció econòmica i cedirà la cartera d’Esports a Enric Mir. Aquest és el primer tinent d’alcalde i regidor d’Obres i Serveis i Sostenibilitat, qui alhora es desprèn de l’àrea de comunicació, que passarà a ser responsabilitat de l’alcalde, Jordi Mir.