Cabrera crearà un servei d’acollida per a immigrants

El nou servei implicarà tots els àmbits municipals

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 01 Setembre 2016 00:00

Maresme 2014/2015,  atenció immigrants cabrera

Cabrera de Mar disposarà d’un servei d’acollida destinat a les persones immigrades que oferirà a través d’un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme.
D’aquesta manera el consistori rebrà el suport necessari per a posar en marxa un model caracteritzat per ser integral i normalitzat, transversal i intercultural. Dit d’una altra manera, la voluntat és que aquest servei vagi dirigit a qualsevol persona que arribi a la vila, independentment del seu origen, i entengui l’acollida com un element enriquidor, comptant sempre amb la participació de tots els àmbits de l’ajuntament.

Implicació total

Per tal d’aplicar aquest nou model serà necessari ordenar la xarxa pública de serveis, que tothom hi pugui accedir en igualtat de condicions i de forma normalitzada, establir uns circuits clars i potenciar la seva difusió a través dels canals informatius municipals.
L’objectiu del consistori és donar estricte compliment al que marca la llei 10/2010, d’acollida de les persones immigrades i de les retornades a Catalunya, aprovada pel Parlament de Catalunya.