Cabrera convoca un concurs de balcons i jardins florits

El premi és un cap de setmana o 150 euros en flors

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 02 Juny 2016 11:52

Maresme 2014/2015,  vila florida, cabrera

Coincidint amb la participació de Cabrera al Projecte Viles Florides per tercer any consecutiu, el municipi ha decidit organitzar un concurs d’aparadors, balcons i jardins florits. D’aquesta manera, les accions que impulsa l’Ajuntament tot l’any per millorar la sostenibilitat i l’enjardinament dels espais públics, es veuran reforçades amb l’engalanament dels espais particulars per part de la població.

Dues categories

S’han convocat dues categories de participació: balcons i jardins, per una banda, i aparadors, per l’altra. Tots ells han d’estar decorats del 6 al 12 de juny, període en el qual el jurat els valorarà. Es valoraran criteris com la utilització de plantes i flors naturals, el color, el disseny, la sostenibilitat, la varietat i l’originalitat.

En la categoria de balcons, el primer premi serà un val per a un cap de setmana i el segon, un val de 150€ per gastar en els establiments de flors i plantes de Cabrera. Els aparadors rebran com a únic premi el val per a floristeries. Les inscripcions al concurs van tancar el passat 31 de maig a l’Ajuntament.