Cabrera de Mar s'endinsarà en la Fira de la Pagesia i el Medi Ambient

El proper cap de setmana de l'11 i el 12 de juny la vila s'omple d'activitats per a tota la família

  • Redacció// Foto: arxiu
  • Divendres, 03 Juny 2016 00:00

Maresme 2014/2015,  fira pagesia cabrera

Cabrera de Mar se suma el proper cap de setmana al programa de Viles Florides amb la segona edició de la Fira de la Pagesia i el Medi Ambient. Seran dos dies en què els principals espais de la vila s'ompliran d'activitats de tot tipus relacionades amb el medi i l'ofici de pagès als que cal afegir tallers infantils, atraccions i caravana de rucs, el mercat artesanal de comerços i entitats locals o l'esperada exposició i venda de fruita, verdura, i horticultura.

L'exhibició d'eines de camp antigues o la demostració d'antics oficis artesans li acabaran de donar el toc especial que té aquesta Fira única.
A l'hora de menjar i de fer-ho bé també cal comptar tant amb el menú de productes de proximitat que oferiran els millors restaurants cabrerencs com l'esperada arrossada signada pel Sindicat que en tots dos casos es podran menjar a la Plaça de l'Ajuntament.

Tot tipus d'activitats

La Fira de la Pagesia i el Medi Ambient té un ampli programa en el qual tota la família trobarà al·licients per ser a Cabrera el proper cap de setmana. Des d'una visita teatralitzada al Castell de Burriac a una ruta guiada en bicicleta per les viles florides, tallers per a tots els gustos, carrocontes o concerts de petit format. Diumenge al matí hi haurà jocs sostenibles perquè els més menuts aprenguin a jugar amb el medi ambient i a l'Envelat aprendrem tot el que cal saber sobre l'observació astrològica.