Disminueixen un 80% els robatoris en domicilis a Argentona

Els habitatges de la vila que pateixen més robatoris són les cases a quatre vents on, a més, els lladres solen actuar molt de pressa

  • Argentona Comunicació // Foto: Argentona Comunicació
  • Dimecres, 04 Desembre 2019 08:08

Argentona 2014/2019, policia local argentona

Els robatoris en domicilis han disminuït un 80% a Argentona respecte de l'octubre i novembre de l'any passat. De fet, la tendència a la baixa dels últims anys es va veure interrompuda per la gran quantitat de furts en domicilis que es van produir a la vila el 2018, però enguany la situació és molt diferent.

En aquest sentit, el cap de la Policia Local, Pere Anglada, va afirmar en una entrevista a Ràdio Argentona que "des del primer dia, s'han destinat molts recursos a la prevenció de robatoris, i que els agents estan fent molta feina". Malgrat que Anglada va admetre que arribar a eliminar totalment els furts és "pràcticament impossible", les xifres d'aquests dos últims mesos els permetran "tornar a números sostenibles".

Adoptar les mesures de seguretat pertinents

A Argentona els domicilis que pateixen més robatoris són les cases a quatre vents on, a més a més, els lladres acostumen a actuar molt de pressa. És per això que la Policia Local assegura que el més important és conèixer les mancances del nostre habitatge i adoptar totes les mesures de seguretat que estiguin al nostre abast.  

Per últim, els agents també destaquen la utilitat de les càmeres de videovigilància i la importància de la col·laboració ciutadana. Sempre que es detectin vehicles o persones sospitoses s'ha de trucar al 93 797 13 13.

Els veïns i veïnes d'Argentona han de tenir present que sempre que es detectin vehicles o persones sospitoses, s'ha de trucar al 93 797 13 13.