La primera Reunió de Poble a Argentona aplega una quarantena de veïns

Aquest espai de participació ciutadana es convocarà trimestralment per atendre consultes i qüestions de la ciutadania

  • Argentona Comunicació // Foto: Ajunament Argentona
  • Dimecres, 30 Octubre 2019 11:53

Argentona 2014/2019, reunio poble argentona

El dilluns 21 d'octubre, es va celebrar la primera sessió de la Reunió de Poble, un espai informatiu i de participació ciutadana que ha de fomentar la interacció entre el govern de l'Ajuntament d'Argentona i la ciutadania.

L'acte,  que va aplegar una quarantena de veïns al Saló de Pedra, es va desenvolupar amb un to molt cordial i els participants van traslladar als regidors diverses qüestions del seu interès.

La situació del transport públic i la mobilitat, les accions per fer front a les colònies de coloms o a la brutícia d'animals de companyia a l'espai públic, així com els principals projectes i obres a la via pública (la remodelació del carrer Josep Soler, la plaça de Vendre o Can Doro) van ser alguns dels temes més comentats. També es van posar sobre la taula algunes problemàtiques dels veïnats i es van formular consultes per millorar el Mercat del Cros, entre altres qüestions.

Argentona 2014/2019, ajuntament saló de pedra

La situació del transport públic i les obres i projectes pendents van ser alguns dels temes més comentats

Una segona funció

Segons informa el consistori, la Reunió de Poble també ha de servir perquè el govern comparteixi detalls sobre iniciatives o projectes que es duguin a terme i siguin d'especial interès general. En aquesta ocasió, però, no es va avançar cap informació a causa de les limitacions que imposa estar en període electoral.
La pròxima convocatòria de la Reunió de Poble està prevista per al gener.