L'aprofitament i la conservació del bosc, protagonistes del cap de setmana a Argentona

Del 25 al 27 d'octubre la vila acull una intensa programació amb xerrades, tallers, exhibicions i activitats per a tota la família relacionades amb l'àmbit forestal

  • Argentona Comunicació // Fotos: cedides iarxiu
  • Divendres, 25 Octubre 2019 09:58

Argentona 2014/2019, xerrades argentona

Argentona dedica aquest cap de setmana a l'àmbit forestal. Ho fa amb un cap de setmana llarg, del 25 al 27 d'octubre, durant el qual s'han programat xerrades, tallers, exhibicions i activitats per a tota la família.

L'objectiu és conscienciar la població sobre la importància de l'aprofitament i la conservació dels boscos. La iniciativa està organitzada per APAFOM, amb la col·laboració de diversos ajuntaments i entitats.

• Taula rodona i ponències

Està previst que divendres 25 d'octubre, a partir de les 19 hores, el saló de pedra sigui el punt de trobada per a experts i divulgadors especialitzats en la matèria. De fet, en les conferències i la taula rodona hi intervindran Martí Rosell, de l'Associació de propietaris del Montnegre i el Corredor; Pep Pannon, en representació del Parc Natural del Montnegre i el Corredor; Marc Garfella, treballador de Bosquerols SCCL. i Pro Silva; Joan Manel Riera, de l'Escola de Natura del Corredor; Etel Arilla, tècnica del Grup de Recolzament d'Actuacions Forestals, i Natàlia Pérez, del Centre de Formació Forestal Especialitzada.

Argentona 2014/2019, xerrades argentona

•Activitats per a tots els gustos

Dissabte 26 és el torn de les activitats per a tota la família. Entre elles, la cercavila fins a la Font Picant amb la Colla Argeganters, la sortida botànica, l'arrosada popular o la jam session a càrrec de Jaume Catà, Antoni Soler Pichón i Dani Rifà.

Per últim, diumenge 27, a partir de les 9 del matí, hi ha programada una xocolatada i a continuació diverses demostracions i exhibicions vinculades a la fusta i als arbres.