Segona oportunitat per als actes de la Diada a Argentona

Dissabte 5 d'octubre es reprenen les activitats de l'11 de setembre que es van haver d'ajornar a causa de la pluja

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 04 Octubre 2019 09:29

Argentona 2014/2019, president xai argentona

A Argentona la majoria dels actes commemoratius de la diada de l'Onze de Setembre van quedar suspesos. El vent i la pluja van ser els culpables que totes les activitats previstes per a aquell dimarts a la tarda i al vespre s'haguessin d'ajornar.

Gairebé un mes després, l'Ajuntament ha confirmat que aquest dissabte, dia 5 d'octubre, es podran dur a terme el sopar popular amb música en directe i l'espectacle de foc i el concert.

El concert
President Xai és la banda convidada per tancar la nit

Actes a Can Doro i a la plaça de l'Església

Carla Escoi & Las Locas del Cau són les artistes convidades al sopar que se celebrarà a les 21 hores a Can Doro. Els tiquets es podran adquirir dissabte a partir de les 18 hores al mateix espai i també a Ca l'Arenas, i valdran per a un menú ben complet: botifarra amb mongetes, pa i amanida.

A les 23 hores, els que ho vulguin podran gaudir de l'espectacle de foc 'Un llibre en blanc', a càrrec dels Diables d'Argentona. El punt de trobada serà la plaça de l'Església.
Per tancar la nit, hi ha programada l'actuació de President Xai. La banda gironina aterrarà a l'escenari de Can Doro a partir de les 23.30 hores per oferir un concert que aplega diversos estils musicals: soul, rock i ska. DJ SendO posarà el punt final a la celebració.

Argentona 2014/2019, sopar popular

Sopar a Can Doro

AE Calabrot d'Argent organitza aquesta trobada, que tindrà lloc a partir de les 21 hores i en la qual hi haurà música en directe.