Les Ginesteres celebra la seva festa major

Entre avui divendres i diumenge, la urbanització acollirà diverses activitats

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 28 Juny 2019 07:21

Argentona 2014/2019, festa major ginesteres

Tret de sortida a la Festa Major de Les Ginesteres. Entre avui divendres i diumenge, la urbanització acollirà diverses activitats perquè els veïns i veïnes puguin gaudir de la cultura, la música i l'esport.

La celebració arrencarà avui divendres al vespre, amb el pregó de festa major, que donarà pas a un sopar de carmanyola i a una nit amb banda sonora dels anys vuitanta.

Dissabte, el veïnat haurà de matinar per assistir al torneig de futbol sala que es jugarà a la pista de la zona esportiva de Les Ginesteres, al torneig de frontó o al de petanca. Les inscripcions per apuntar-s'hi ja estan obertes. El mateix dia, i després de jocs d'aigua i una festa de l'escuma, el veïnat compartirà dinar, amb una paella a l'arbrat de la zona esportiva. A la tarda, la gimcana i els jocs de taula seran la prèvia d'un sopar i de la música de festa major.

Per últim, diumenge, des de ben d'hora, aquells que ho vulguin es posaran en marxa des del cim del veïnat, una ruta que acabarà amb una gegantada a la zona esportiva, un taller de relaxació, una xeringada i un final de festa.