Argentona escalfa motors per acollir l'Argillà 2019

En aquesta edició, ja hi ha programades tres mostres

  • Redacció // Foto: arxiu
  • Dilluns, 17 Juny 2019 07:56

Argentona 2014/2019, argillà

Argentona es prepara per acollir una nova edició d'una de les seves festes més populars, l'Argillà, un autèntic homenatge a la ceràmica que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juliol al poble.  
Enguany, la vila comptarà amb Portugal com a país convidat i és per això que, a hores d'ara, hi ha confirmades dues mostres procedents del país veí: "Contentores e contenores", d'Heitor Figuereido, i "Ceràmica tradicional portuguesa". Ambdues s'inauguraran el 5 de juliol a la tarda a la Casa Gòtica i al Saló de Pedra, respectivament. La primera es podrà visitar fins al 21 de juliol, i la segona, fins al 7 de juliol.

Més exposicions
D'altra banda, l'organització també té a punt una exposició de Jordi Marcet i Rosa Vila-Abadal, que porta per nom "Cal·ligrafia puntual", i que acollirà el Museu del Càntir. A més a més, durant els dies que dura l'Argillà, també es podran visitar dues mostres més al Museu del Càntir: la permanent (“5 àmbits temàtics sobre el món dels càntirs i Espai Picasso”) i la temporal (“Transversalitats”).