Canvis a la programació del Festival Sense Portes

L'espectacle 'Monsier Loyale Circus Band' ocuparà l'espai deixat per la suspensió de 'Pelat', de Joan Català

Monsieur Loyal Circus Band

Els problemes físics de Joan Català han obligat a suspendre l'espectacle 'Pelat', una de les propostes de la setena edició del Festival Sense Portes de les arts de carrer que se celebra aquest cap de setmana i que estava programada pel diumenge 9 de juny a les 20:30 hores a la plaça Nova.

L'Ajuntament d'Argentona, organitzador del certamen, amb el suport del Col·lectiu Senseportes, substituirà aquesta absència amb l'espectacle 'Monsieur Loyale Circus Band', dels Rolling Vibes Collective.

La formació la composen cinc músics: guitarra, baix, saxo, trompeta i bateria i un vocalista clown. Fins aquí tot normal, però hi ha un detall que s'escapa d'aquesta descripció: la bateria està pujada a un carro ple d'altaveus i tots els músics actuen amb microfonia sense fils. Amb Monsier Loyale Circus Band el grup ens oferirà un repertori pensat per ballar i unes accions teatrals itinerants. La Rolling Vibes Collective ens portarà la festa, el somriure, la bona música i molta animació per enfilar diumenge al vespre el tram final del festival.