Les flors omplen de color els carrers d'Argentona

Aquest cap de setmana, la vila torna a acollir la Diada de la Flor, amb catifes i composicions florals que esdevindran un reclam per a veïns i visitants

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dissabte, 01 Juny 2019 08:20

Maresme 2017/2018, diada de la flor-argentona

Argentona ja ho té tot a punt per celebrar, aquest cap de setmana, una de les cites destacades del calendari festiu i cultural de la vila. Es tracta de la Diada de la Flor, un esdeveniment en què l'Ajuntament (amb el suport de diverses entitats, la Comissió i els establiments col·laboradors) omple de color i activitats el centre del poble.

El guarniment dels carrers, amb les catifes i composicions florals, esdevindrà de nou el gran reclam del cap de setmana, acompanyat de cites tradicionals com l'ou com balla, a la font del pati del Museu del Càntir, que farà jornada de portes obertes.

A més, l'edició d'enguany inclourà diverses activitats infantils i familiars, espectacles i un espai al carrer Bernat de Riudemeia per crear una estora de flors. D'altra banda, diumenge es podran visitar els jardins de Can Calopa, on s'ha programat una sessió de tast de vins amb el suport de la DO Alella, i durant tot el cap de setmana la plaça Nova acollirà una fira de parades d'alimentació i artesania.

Més activitats
L'edició inclou espectacles i un tast de vins a Can Calopa