Passejades per conèixer a fons la riquesa de la vila

La primera ruta guiada serà aquest diumenge i l'última arribarà el 30 de juny

  • Redacció // Fotos: arxiu
  • Dijous, 02 Maig 2019 13:17

Argentona 2014/2019, argentona passejades

El Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona organitza una nova edició de les rutes guiades. La primera passejada tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 10.30 hores del matí, sota el títol 'Fets i llegendes'. Amb una durada d'hora i mitja, la caminada començarà al Museu del Càntir i aplegarà participants de totes les edats. Tot i que cal fer inscripció prèvia, l'activitat és gratuïta i farà un repàs per les anècdotes i llegendes més curioses de la vila.

Més oportunitats

Per a tots aquells que arribin tard i no puguin assistir a la primera ruta, encara hi ha tres oportunitats més. La segona proposta és 'Font a font', una passejada per conèixer les fonts més emblemàtiques d'Argentona i la seva història. La ruta serà el 19 de maig a les 10.30 hores i arrencarà a la mateixa Font Picant.

La tercera caminada farà descobrir als assistents els orígens i l'evolució de la vila. La idea dels organitzadors és fer un recorregut històric resseguint els racons més populars del poble fins a arribar a l'actualitat "veient i sentint les empremtes del temps i la història". Aquesta activitat està preparada per al 16 de juny a les 10.30 hores del matí i s'iniciarà al Museu del Càntir.

Per últim, la quarta ruta farà un repàs per l'Argentona més modernista i les maneres de viure en el temps de l'estiueig. La caminada es farà el 30 de juny a les 10.30 hores del matí i també començarà al Museu del Càntir.

Argentona 2014/2019, argentona passejadesTres rutes començaran al Museu del Càntir i una a la Font Picant