XVIII edició Tardor Literària a Argentona

L'edició d'aquest 2018 proposa obres de Raül Garrigasait, Pep Coll, Stefan Zweig i Manuel Baixauli

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 26 Setembre 2018 17:49

Argentona 2014/2018, tardor literaria
Entre els mesos de setembre i octubre, la Biblioteca Municipal torna a acollir la Tardor Literària, una proposta per reunir i contrastar opinions d'autors i lectors i generar debats entorn del fet literari.

Organitzat conjuntament pel Centre d'Estudis Argentonins, Ajuntament d'Argentona i la Biblioteca Municipal, la XVIII edició comptarà aquest 2018 amb quatre propostes literàries de luxe.
La primera és Els Estranys, de Raül Garrigasait. Guanyadora del premi Llibreter 2017 i el premi Òmnium a millor novel·la de l'any, serà l'encarregada d'obrir l'edició d'enguany el dijous 27 de setembre.

Argentona 2014/2018, tardor literaria

La seguirà el 4 d'octubre l'obra Al mateix riu d'Heràclit, de Pep Coll, una novel·la sobre el llegendari filòsof grec Heràclit i el seu esclau Eleudos. El 18 del mateix mes serà el torn d'un dels llibres més influents del segle passat: El món d'ahir. Memòries d'un europeu, de l'escriptor austríac Stefan Zweig. Traduït per Joan Fontcuberta, és el llibre proposat per la tercera sessió de la XVIIIa edició de la Tardor Literària. L'edició d'enguany clourà el dijous 25 d'octubre amb L'Home manuscrit, de Manuel Baixauli

Les sessions de la Tardor Literària tenen lloc a la Biblioteca Municipal d'Argentona (C/ Gran, 3-5) a les 19.30h. Tenen una durada d'una hora, aproximadament.