Quatre perspectives i un denominador comú

La Biblioteca Municipal d’Argentona acull aquest divendres ‘Quatre llunes’, un recital de textos propis de quatre autores maresmenques

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 20 Setembre 2018 17:20

Argentona 2014/2018, biblioteca argentona

Montse Assens, Maria Català, Emília Illamola i Núria López. Quatre noms d'autores conegudes al Maresme que uneixen la seva prosa i la seva poesia per formular un acte conjunt. Quatre escriptores, quatre perfils diferents, que comparteixen només un denominador comú: el Maresme.

Amb aquesta premissa es presenta l'acte Quatre llunes, un recital de textos propis que es podrà veure aquest divendres 21 de setembre (a les 19 hores) a la Biblioteca Municipal d'Argentona.

El recital de textos, tant en prosa com poesia, s'ha pogut veure abans a Mataró (on va tancar el cicle Capvespres als Jardinets) i ara arriba a la biblioteca argentonina. Com ja ha passat en les anteriors edicions, l'acte comptarà amb acompanyament musical.

Montse Assens
Argentona 2014/2018, quatre llunes
Poetessa, pintora i fotògrafa, és fundadora de l'Associació de Relataires en Català. Ha rebut el 41è premi Marià Manent de Poesia 2017 per Apartheids i el premi Festa d'Elx 2016 per El bes de la nit, la seva última obra.

Maria Català
Argentona 2014/2018, quatre llunes
Escriptora mataronina i professora de primària, és autora de novel·les, relats i contes infantils. Entre les seves obres destaquen La noia del cementiri o Urpes de seda, fins ara la seva novel·la més ambiciosa.

Emília Illamola
Argentona 2014/2018, quatre llunes
Novel·lista i poeta nascuda a Argentona, està vinculada al món del llibre des del 1974. La seva obra, quasi impressionista i amb una important presència de la natura, inclou les obres Fraccions (2012), Joc de llunes (2014) i Encara hi ha papallones al jardí (2017).

Núria López
Argentona 2014/2018, quatre llunes
Escriptora, poetessa, lectora editorial i traductora nascuda a Vilassar, resideix actualment a Cabrera de Mar. Un dels seus poemaris més vigents és el recull de versos inèdits Estacions de trànsit (1992).