Emma Vilarasau lidera la tardor de La Sala d’Argentona

La nova temporada programa diferents espectacles premiats i revelació a nivell nacional i estatal

  • Redacció
  • Dimarts, 04 Setembre 2018 09:07

Emma Vilarasau a un tret al cap

Fins el 25 de setembre no surten a la venda les entrades, però el programa amb detall ja es coneix. La Sala d’Argentona ja té temporada de tardor i la varietat estilística entre les diferents propostes sembla ser el leimotiv de la proposta. Per Argentona hi passaran joves valors que arriben abanderant propostes premiades com és la proposta circense d’inTarsi i primeres espases de les que haurien d’omplir elles soles totes les butaques del teatre municipal, com és el cas d’Emma Vilarasau. Una de les grans actrius catalanes farà parada amb ‘Un tret al cap’, un text de Pau Miró que porta més d’un any rodant i triomfant allà on va.

A l’agenda de la Sala d’octubre a desembre s’inclouen fins a sis propostes que van més enllà del teatre, la música o la dansa, incorporant disciplines com el circ i propostes audiovisuals i multidisciplinars.

 

inTarsi, espectacle molt premiat

El cartell per aquesta tardor arriba farcit de grans espectacles, que han obtingut una gran resposta per part de la crítica i també han estat reconeguts pel sector. És el cas de inTarsi, proposta de circ i acrobàcia amb què s’estrenarà la nova temporada, el diumenge 14 d’octubre, i que va aixecar el Premi MAX 2017 al Millor Espectacle Revelació. També la comèdia teatral Fairfly, Premi de la Crítica 2017 al Millor Espectacle de petit format, o la cita amb el cant coral que arribarà de la mà deVeus, i que va obtenir l’any passat el Premi Internacional Guido d’Arezzo.

Un tret al cap, el gran reclam

L’actriu Emma Vilarasau és la gran protagonista del thriller Un tret al Cap. Pau Miró proposa una història tendra i amarga alhora, interpretada per tres personatges femenins que ens parlen de les diferents formes que pren la censura tant en l'àmbit públic com en el privat. El muntatge compta amb un repartiment de luxe amb Vilarasau, Imma Colomer i Mar Ulldemolins.

El musical Cabareta, nominat als Premis MAX 2018 i la cita amb la dansa de IT Dansa, arrodoniran una selecció d’espectacles de luxe. A més de la temporada, La Sala acollirà durant els propers mesos diversos espectacles familiars de la mà de Xarxa d’Argentona, així com l’Argentona Suite Musical i Peiró42, un homenatge al l'anarcosindicalista i cooperativista Joan Peiró que s’emmarcarà en la 5a Setmana de la Memòria Històrica.

Abonaments flexibles
Les entrades i abonaments es podran adquirir a partir del 25 de setembre, bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Argentona o via online des del web municipal www.argentona.cat. També es posaran entrades a disposició a la taquilla de La Sala, des d’una hora abans de cada espectacle, en cas que no s’hagi esgotat la venda anticipada. De nou, s’oferirà màxima flexibilitat per poder dissenyar l’abonament a mida, podent escollir lliurement entre totes les propostes de la temporada sempre i quan es triï un mínim de tres espectacles.