Una estrena internacional a la Cineràmica 2018

La 14a Mostra de Cinema forma part de la programació cultural de l'Argillà i comptarà amb dues projeccions

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 29 Juny 2018 00:00

Cinema 2017/2018, tan hongyu directora

La Mostra de Cinema sobre ceràmica és un dels clàssics complements culturals de la Fira Internacional Argillà i arriba aquest any a la seva 14a edició. Oriol Calvo, director de la fira, la va voler destacar en roda de premsa pel bon cartell que presenta aquest any en el que, fins i tot, hi haurà una estrena en primícia.

En la programació del Cineràmica 2018 hi haurà doble cita al Centre Parroquial, els dies 6 i 7 de juliol a les 16h al Centre Parroquial. Seran dues sessions de cinema on es projectaran dues pel·lícules sobre Mestres de la ceràmica, l’un d’Occident, el valencià Enric Mestre i dos d’Orient, els germans Zeng Li i Zeng Peng, de la ciutat xinesa de Shiwan. Ambdues pel·lícules han estat produïdes per l’artista i realitzadora cinematogràfica Tan Hongyu.

La Mostra comptarà amb la presència destacada de l’artista i cinematògrafa xinesa, que permet l'estrena en primícia del film sobre el valencià Enric Mestre que és el protagonista d'una de les grans exposicions de l'Argillà.

Dins la programació de l'Argillà, els visitants a Argentona  podran també visitar les diverses exposicions i gran quantitat d’activitats que s’han organitzat com sempre per a l’ocasió i que es poden consultar al programa d’actes al nou domini:

Fira Internacional Argillà - Mostra de Cinema - www.argillaargentona.cat