Bernat Calvo escollit cap de llista de JuntsxCat i alcaldable d'Argentona

El candidat ha declarat que l’objectiu és aconseguir repertir els resultats del 2011

Bernat Calvo

 

Bernat Calvo va ser escollit diumenge cap de llista de JuntsxCat i serà candidat a l'alcaldia d'Argentona a les pròximes eleccions municipals de 2019. Tot i que la seva candidatura va ser l'única, aquesta elecció s'ha fet a través de l'assemblea d'associats. En una entrevista a Ràdio Argentona, Calvo ha dit que un dels objectius ara és recuperar la força perduda el 2015 i "repetir els resultats del 2011 i recuperar el votant de sempre".

El candidat ha avançat que la llista estarà composta per 17 persones que estiguin integrades al municipi i, ha destacat la "meritocràcia que pugui aportar valor". Tanmateix, s'han anomenat els noms de Cristina Mainou, Ana Silvia Cruz, Joan Puyo i Oriol Marín, que actualment formen part de l'executiva.

Els projectes de JxCat per a Argentona

Pel que fa a projectes d'àmbit local ha dit que vol lluitar per la identitat del poble (les tradicions, les festes i la cultura del municipi), que vol mantenir el patrimoni cultural i natural; i també ha dit que un dels objectius és lluitar a favor del medi ambient, acabar d'implementar el porta a porta, i assegurar la igualtat.