Més de 80.000 euros a l'Ajuntament d'Argentona per a serveis municipals

Els ajuts econòmics de la Diputació de Barcelona s'emmarquen en el programa del Catàleg de Serveis i permetran impulsar més d'una quinzena d'actuacions

Argentona 2014/2018, ajuntament argentona

La Diputació de Barcelona ha atorgat una subvenció de prop de 84.000 euros a l'Ajuntament d'Argentona dins els Ajuts Econòmics del Catàleg de Serveis. Ho han fet després d'analitzar i aprovar un total de 18 actuacions preparades per a millorar i impulsar diversos serveis bàsics d’Argentona.

Administració digital, programes de gènere o promoció del comerç

D’entre els projectes i serveis municipals subvencionats per la Diputació cal destacar un projecte d'Administració Digital, que rebrà un total de 12.000 euros. També hi haurà uns 10.000 euros destinats a programes de perspectiva de gènere i LGTBI i 10 mil euros més per a la promoció de les fires i el comerç d'Argentona.

La Diputació de Barcelona ha concedit gairebé 5.000 ajuts econòmics del Catàleg de Serveis per un import total de més de 37 milions d'euros.

Els ajuts econòmics aprovats se sumen als fons de prestació destinats al suport dels serveis municipals bàsics, aprovats el passat mes de febrer per valor de prop de 17 milions d’euros, completant així la concessió dels recursos econòmics del Catàleg de Serveis d´aquest 2018. Amb l’aprovació dels ajuts econòmics i els fons de prestació, l’execució del pressupost del Catàleg 2018 és del 79%.