En marxa el concurs de cartells de la Fira de Ceràmica Argillà Argentona

Els treballs es poden presentar entre el 27 de març i el 8 d’abril i el certamen ofereix un premi de 500 euros al guanyador

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 07 Març 2018 11:06

Argentona 2014/2017, argilla 2017 argentona

La Fira de Ceràmica Argillà d’Argentona 2018, la qual tindrà lloc entre el 6 i el 8 de juliol, encara no té cartell. És per això que el pròxim 27 de març obriran el període de presentació de cartells per escollir-lo en el 39è Concurs de Cartells de la Fira Internacional de Ceràmica Argillà Argentona. Les propostes han d’estar relacionades amb la ceràmica i la vila d’Argentona i es poden presentar fins al dia 8 d’abril. El certamen el convoca el Patronat del Museu del Càntir i el guanyador s’endurà 500 euros de premi.

El veredicte del jurat es coneixerà públicament el divendres 13 d’abril a les 19 hores, moment en el qual s’entregarà el primer premi. Durant aquest acte, s’inaugurarà l’exposició dels treballs seleccionats, la qual romandrà oberta al públic des de la seva inauguració fins al 6 de maig del 2018.El cartell de l'Argillà

Les bases

Cal que totes les propostes participants estiguin relacionades amb la ceràmica i/o el municipi d’Argentona i que, en tots els casos, inclogui el logotip d’Argillà Argentona de manera visible. Els cartells han de tenir la mida d’un DIN A3 en posició vertical i s’hauran de presentar sense signar i sobre cartó ploma. Cada autor pot presentar només una obra, la qual ha de ser inèdita i original i ha de contenir el text: Argillà Argentona 2018, Fira internacional de ceràmica, 6, 7 i 8 de juliol.

En l’anterior edició, el cartell seleccionat va ser el presentat per Jaume Arnau Anastasi.

El jurat

El jurat qualificador estarà format per cinc membres escollits pel President del Patronat: quatre persones de prestigi en el món del disseny gràfic i les arts plàstiques i un membre del Patronat del Museu del Càntir, que actuarà com a president. Tindran el poder de retirar les obres que segons el seu criteri no s’ajustin a les bases o no assoleixin el nivell mínim de qualitat requerit.