Busquen els autors de les destrosses del 23 de gener

Reunió entre Ajuntament i Mossos per tirar endavant la denúncia per trobar els responsables de les desperfectes al mobiliari urbà d’Argentona

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 08 Febrer 2018 12:45

Argentona 2014/2018, ajuntament argentona

L’alcalde d’Argentona, Eudald Calvo, i els Mossos d’Esquadra de Mataró, s’han reunit recentment per tirar endavant amb la denúncia que es proposa descobrir quin grup de persones va fer les destrosses al mobiliari urbà. Els fets van tenir lloc el passat 23 de gener  a Argentona i van acabar amb diversos desperfectes a la via pública i amb la desaparició de la bandera estelada que onejava a l’entrada de la vila.

Eudald Calvo va mostrar la seva preocupació per aquests tipus de fets i va valorar positivament la reunió amb els Mossos d’Esquadra, els quals s’han compromès a reforçar la vigilància en alguns punts del municipi.

A més, l’alcalde va aprofitar per  tractar altres qüestions relatives a la seguretat com els robatoris en augment que pateixen les urbanitzacions de la vila. Argentona compta darrerament amb més agents i vehicles dels Mossos d’Esquadra presents per diverses zones per reforçar la vigilància, com també ha fet la Policia Local.