Ambiciosa temporada d'hivern de La Sala

Un gran nombre d'espectacles de teatre, música i dansa visitaran aquest espai entre els mesos de febrer i maig de 2018

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Dijous, 25 Gener 2018 12:32

Argentona 2014/2018, The Gramophone All StarsA partir del 2 de febrer es podran adquirir les entrades i abonaments per la nova temporada d'hivern de La Sala d'Argentona, la qual tindrà lloc entre els mesos de febrer i maig. La programació d’espectacles de la nova temporada d’hivern de teatre, música i dansa, comptarà amb un marcat accent teatral. Alguns dels espectacles programats són Paraules encadenades o Mala Broma i compta amb noms a la direcció com Sergi Belbel o Marc Angelet.

El cartell d'aquesta nova temporada comptarà amb nou espectacles i també amb propostes musicals, com el concert de la Gramophone All Stars Big Band el dia 23 de febrer. La presència argentonina també participarà d'aquesta programació amb espectacles com Rudo o Ensemble Méridien.

Entrades i abonaments
Les entrades i abonaments es poden adquirir al web municipal (www.argentona.cat), a l’Ajuntament d’Argentona i en horari d’atenció al públic a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC). Pels que prefereixin gaudir de descomptes, es poden adquirir abonaments fets a mida amb l'única condició de triar un mínim de tres espectacles.