La festa del cinema infantil arriba a Argentona

Diumenge amb cinema acompanyat de la companyia de teatre Xip Xap

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 19 Gener 2018 00:00

Una nova sessió de cinema familiar, música, teatre i activitats per a nens i nenes arriba al Cinema Centre Parroquial d'Argentona el pròxim 21 de gener a les 12h. Es tracta de la segona edició d'Un Dia de Festa, una iniciativa de cinema infantil en català que visitarà 11 localitats de Catalunya. El projecte proposa una experiència de cinema més enllà de la sala de la mà de la companyia de teatre Xip Xap, la qual rebrà el públic amb música i comèdia i els acompanyarà durant la selecció de pel·lícules de la jornada. El preu de l'entrada és de 4 euros.

11 localitats de Catalunya rebran la visita d'Un dia de Festa amb sessions de cinema Xip Xaps

A partir de 3 anys

És una activitat recomanada a partir de 3 anys i espera promoure els projectes d'oci i cultura catalana entre el públic familiar. També vol oferir productes innovadors que contribueixin a la generació i cerca de nous públics. Un dia de festa s'oferirà un matí de cap de setmana compresos entre el 14 de gener i el 29 d'abril a 11 ciutats de Catalunya.

Les pel·lícules
Les quatre pel·lícules projectades seran El diari de la Florentina, l'Hivern al Regne d'Escampeta, La cançó de pare Os del Bosc de Haquivaqui i Tigres enfilats.La cançó de pare Os del Bosc de Haquivaqui i Tigres enfilats.