Toca presentar les propostes per al pressupost municipal d'Argentona

L'Ajuntament impulsa la 3a edició del procés de pressupost participatiu en què la ciutadania decideix en què es destinen els 500.000 euros

Argentona 2014/2015, pressupostos participatius argentona

L'Ajuntament d'Argentona endega per tercer any consecutiu el procés participatiu del pressupost municipal, que torna a comptar amb 500.000 euros perquè la ciutadania decideixi com invertir-los. Fins al dia 9 de març els ciutadans del municipi poden presentar propostes o projectes a títol individual o com a representant d'un col·lectiu o entitat. Aquestes seran avaluades i tingudes en consideració.

La novetat d'enguany és que a la llista de propostes inclourà grans projectes però també iniciatives de petit format, de fins a 18.000 euros. Amb aquesta mesura es pretén que el procés visualitzi també propostes interessants de cost baix que els anys anteriors quedaven relegades per la dimensió de les inversions de major volum.

Butlletes o formularis

Per presentar les propostes cal enviar el formulari del següent enllaç o presentar la butlleta que cada argentoní i argentonina rebrà al seu domicili a l'Ajuntament o a l'Oficina Municipal del Cros.

Votacions al setembre

El mes de setembre tindrà lloc el període de votacions ciutadanes amb què culminarà el procés participatiu. Les opcions més votades a la llista de petits i grans projectes s'incorporaran al pressupost per tal de fer l'execució. La votació es podrà fer telemàticament des de l'ordinador o qualsevol terminal mòbil i en aquesta edició es recuperarà la votació tradicional per urna.

Les propostes més votades de l'any passat van ser la recuperació del marge esquerre de la riera, la millora de l'accessibilitat de la via pública i un nou local pel Cau són les més votades dels pressupostos participatius