Cultura, festa i molt més a la Festa Major d'Hivern d'Argentona

El municipi programa activitats entre l'11 i el 14 de gener en commemoració de Sant Julià

  • Laia Mulà // Fotos: cedides
  • Dijous, 11 Gener 2018 10:39

Argentona 2014/2018, festa major hivern argentonaArgentona es proposa acollir activitats i propostes de tipus cultural, lúdic i festiu entre els dies 11 i 14 de gener per la Festa Major d'hivern del municipi. D'aquesta manera prolonga un any més l'ambient festiu de les festes de Nadal i commemora Sant Julià.
A més de les propostes tradicionals com la cercavila o la Mostra de Bestiari de Foc, la Festa Major també mantindrà el ball i el concert de Festa Major, el Garrivern i molts altres espectacles.

D'entre la llarga llista d'activitats programades cal destacar, en primer lloc, que la Festa Major d'Hivern tindrà inici el dijous 11 de gener amb tres activitats culturals: la presentació del nou llibre de Joan Lluís Bozzo, l'espectacle teatralitzat de Lloll Bertran i una mostra de tres documentals al Centre Parroquial.

Tres Tombs per acabar

Cal destacar també la Fira d'Artesania i Alimentació que s'instal·larà a la plaça Nova, els tradicionals Tres Tombs i les propostes familiars d'aquesta ocasió. Una programació per a tots els públics.

Argentona 2014/2018, festa major hivern argentonaGEGANTS
L'esperada Cercavila de Gegants, el dissabte 13 a les 11.30h des de la plaça del Vendre. La cercavila baixarà fins a la plaça Nova, on donarà pas a l'espectacle d'acrobàcia i humor titulat 'Todo encaja' d'UpArte.

Argentona 2014/2018, festa major hivern argentonaBESTIARI
La desena Mostra de Bestiari de Foc tindrà lloc el dissabte 13 a la tarda a la plaça de Vendre i comptarà amb tres bèsties de foc d´altres poblacions. Hi  haurà Tabalada, seguida del Petit Correfoc dels Banyetes i de la Cercavila de Bèsties.

Argentona 2014/2018, festa major hivern argentona
LA MARAVELLA
El concert de Festa Major amb l'Orquestra Maravella, que tindrà lloc dissabte a les 18h a La Sala a un preu de 4 euros. A les 23h la mateixa orquestra oferirà el ball amb entrada gratuïta a La Sala.

Argentona 2014/2018, festa major hivern argentonaPIROMUSICAL
La festa culminarà el diumenge. Al migdia hi haurà els Tres Tombs (a partir de les 12h) que enceten temporada. A les 19.30h clourà la festa l'esperat piromusical des de l'Ajuntament a càrrec de Pirotècnia Tomàs.