Remodelen el pavelló antic i els jocs infantils de la plaça del Molí

Aquests projectes, els quals van néixer de la primera edició del Pressupost Participatiu, es podran començar a utilitzar els pròxims dies

Projectes pressupost participatiu

Alguns dels projectes escollits pels ciutadans per destinar-hi els diners del Pressupost Participatiu ja són una realitat i es podran començar a utilitzar al inici d'aquest any 2018. Aquests són el pavelló antic, el qual ja ha estat remodelat com preveia el projecte, i els jocs infantils de la plaça del Molí. Aquest últim espai compta amb una renovació dels seus equipaments pel joc dels infants.

El pavelló antic ha estat renovat amb un nou repintat, noves estructures metàl·liques i tancaments, la disposició de dues cistelles retràctils i la col·locació de parquet. Aquesta va ser una de les propostes més votades pels argentonins i argentonines al 2016. Es tracta d'un equipament que ja es posarà a disposició dels usuaris després de les festes nadalenques.

Així mateix, aquests dies s'ha completat la renovació del parc infantil a la plaça del Molí. Aquest espai s'ha canviat amb la instal·lació de nous jocs dissenyats amb robustes i segures estructures metàl·liques i de plàstic que han atorgat una nova imatge i usos a l'espai. A més, fa unes setmanes es van instal.lar al barri del Cros un petit circuit amb elements de fusta, per qui vulgui exercitar-se i fer esport. A més, està en marxa la instal·lació de nous jocs infantils a la plaça del Memorial Democràtic, al costat de l'escola Les Fonts.

Pla d'Accessibilitat

Durant els pròxims mesos està previst que s'executin altres de les propostes que la ciutadania va escollir majoritàriament a les dues consultes celebrades del pressupost participatiu durant el 2016 i el 2017. En relació a la millora de l'accessibilitat de diferents zones del municipi l'Ajuntament, seguint el Pla d'Accessibilitat que va elaborar amb el suport de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament té previst urbanitzar el carrer Lladó i millorar uns 200 metres de vorera del tram entre el carrer Gran i el carrer Bernat de Riudemeia.

Els projectes 2017

Ja han començat a treballar perquè els projectes guanyadors de l'edició de l'any 2017 puguin veure la llum en els pròxims mesos. Concretament es treballarà per la creació del nou local per l'Agrupament escolta Calabrot d'Argent i la recuperació del marge esquerre de la riera d'Argentona, projecte que té l'objectiu de fer un tram més accessible i agradable per caminar, anar en bicicleta o fer esport.