La urbanització de Can Doro-Cal Guardià podria allargar-se a la pròxima legislatura

L'alcalde assegura que el procés s'està realitzant al ritme pertinent i que des del govern prefereixen fer-ho a poc a poc per obtenir un millor resultat

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 23 Novembre 2017 11:55

Argentona 2014/2017, Argentona Can Doro

Després de l'aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General d'Ordenació de Can Doro - Cal Guardià d'Argentona, els tècnics municipals van començar a elaborar un plec de clàusules per realitzar un concurs d'idees pel disseny de la zona. Encara que s'hagi dit al govern que el projecte avança molt lentament, Eudald Calvo, alcalde d'Argentona, té clar que el projecte de la urbanització de l'espai segueix el curs pertinent i va avançant fent cada passa al seu temps.

Com que, des del seu punt de vista, es tracta d'un espai d'especial transcendència i importància pels argentonins, des del govern van afirmar que la prioritat no és acabar les obres en aquesta legislatura, sinó acabar-les bé amb el temps que requereixin. L'alcalde no va voler posar data per a la inauguració del nou equipament que el govern vol construir a Can Doro-Cal Guardià però sí que va apuntar la possibilitat que les obres comencin a finals de l'any vinent, del 2018.

El pressupost del 2018

Està previst que els pressupostos de l'any vinent pel municipi d'Argentona es portin a votació al Ple del 18 de desembre. En aquests pressupostos no està previst que es destini cap partida pressupostària al projecte de Can Doro. Això es deu al fet que, en cas necessari, hi destinarien el romanent, uns diners que només es poden destinar a inversions com en aquest cas. Calvo va informar també que veuen dificultats en què la Generalitat aporti una part important del pressupost necessari per al futur projecte de Can Doro - Cal Guardià. Tot i això, espera que la situació s'estabilitzi i aportin més diners.