Quinze edicions de la BurriacXtrem

Torna aquest la cursa de muntanya amb dos recorreguts per als adults i un altre pels infants el dia abans

  • Laia Mulà / Daniel Ferrer
  • Dimarts, 07 Novembre 2017 17:39

Maresme 2014/2015, burriac extrem 1

Aquest diumenge 19 de novembre els esportistes i amants de la muntanya tenen una cita de les més esperades de l'any: la BurriacXtrem, una cursa de muntanya amb recorreguts molt tècnics. Els participants poden escollir entre dos recorreguts diferents de 15 i 27 quilòmetres, els quals transcorren pel parc de la serralada litoral. Els més petits també tindran la seva cursa a mida: És la 15a edició de la cursa organitzada pel Grup de Muntanya d'Argentona.

Els participants al recorregut més llarg començaran la cursa a les 8.30 h del matí i passaran per la Font de'n Quico, Can Patota, Òrrius, Matacabres i el Castell de Burriac, entre altres punts. Per altra banda, els que optin pel recorregut de 15 quilòmetres sortiran a les 9.45 h i passaran pel Turó de Matacabres i el Castell de Burriac. Per últim, la Marató de Muntanya que s'havia celebrat en les últimes tres edicions, la BurriacXtrem 42 quilòmetres, ha estat suspesa per part dels organitzadors.
Burriac Xtrem

Per celebrar la 15a edició els organitzadors ofereixen un obsequi especial a tots els inscrits: uns mitjons de la marca Enforma, una samarreta tècnica personalitzada i una fotografia digital en alta resolució del recorregut.

La Correcuita

El dia abans, el dissabte 18 de novembre, els més petits podran participar en la segona edició de la cursa infantil Correcuita pels carrers d'Argentona. Es tracta d'una cursa no competitiva que vol fomentar l'esport i els seus valors i es preveu que uns 300 infants hi participin.

Nutricionisme i esport

El dia 18 de novembre a les 19.30 h, el Saló de Pedra de l'Ajuntament acollirà una Conferència Col·loqui sobre nutrició i esport per aprendre com alimentar-se abans d'enfrontar una cursa de llarg recorregut. La conferència anirà a càrrec de la nutricionista Sandra Sardina.