La Casa Puig i Cadafalch avança en la seva rehabilitació

Entra a la segona de les cinc fases d'obres previstes, amb una sèrie d'actuacions a l'exterior de la casa

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 17 Maig 2017 17:22

Argentona 2014/2017, casa puig i cadafalch argentona

Argentona segueix el procés per rehabilitar la Casa Puig i Cadafalch, on estiuejava l'arquitecte i polític mataroní de qui aquest any se'n commemora l'Any dedicat. El projecte executiu de reforma ha entrat ara en la seva fase dos. Aquesta subfase contempla totes les façanes exteriors i la tanca del jardí, fet pel qual és una de les "fases més boniques perquè és la imatge exterior de la casa d'estiueig", afirma el regidor de Patrimoni, Àngel Puig.

Pel que fa al començament de l'obra, Puig ha explicat que el projecte executiu ja va passar pel Departament de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya i estan en converses per saber si aquesta subfase ha de tornar a passar pel departament. Totes aquestes passes han fet que s'endarrereixi l'obra, que havia de començar entre aquest mes de maig i el juny amb l'objectiu d'estar acabada a l'octubre, quan se celebra l'aniversari dels 150 anys del naixement de Josep Puig i Cadafalch. El regidor de patrimoni no veu possible tenir-ho enllestit per a aquesta data i creu que les obres acabaran a finals d'any.
El que quedarà

Aquesta és la segona fase de rehabilitació de la Casa Puig i Cadafalch. La tercera és una fase estructural, la quarta contempla una part dels acabats i la cinquena és la fase del jardí. La casa va estar abandonada durant dècades.