El govern d'Argentona manté la segona línia de P3 a l'escola Argentona

Segons el pacte educatiu, la segona línia del curs 2017-18 corresponia a l'escola de les Fonts, però l'escola només ha rebut preinscripcions per obrir una classe

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Dijous, 11 Maig 2017 00:00

Argentona 2014/2017, escola argentona

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Argentona va anunciar que de cara al curs 2017-18, i amb l’objectiu d’assegurar la lliure elecció d’escola de les famílies, mantindrà les línies de P-3 amb què compten actualment els centres del municipi: una per Les Fonts, dues per Argentona, una pel centre Bernat de Riudemeia i una altra per El Cros. El fet que la segona línia sigui per a l'escola Argentona va despertar crítiques entre l'AMPA de Les Fonts, que va defensar que segons el pacte educatiu, la segona línia aquest curs havia de ser pel seu centre.

Defensen la lliure elecció

El nombre de preinscripcions rebudes per al curs 2017-18 de P3 als centres públics del municipi han estat: Escola Argentona (42), Bernat de Riudemeia (29), Les Fonts (24) i El Cros (6). Per aquest motiu el govern va decidir que la segona línia de P3 fos per a l'escola d'Argentona, la que havia rebut més preinscrits, garantint així que el 96% dels alumnes puguin iniciar el curs a l'escola escollida com a primera opció.

Lamenta el malestar

L'equip de govern va manifestar que lamenta el malestar generat amb aquesta decisió però que consideren que és la millor opció per a les famílies. En efecte des de Les Fonts la decisió ja ha estat contestada.