Els Argentona Bocs guanyen la seva cinquena Lliga

Clara victòria dels maresmencs sobre el SenglarsFalcons de Santa Cristina d’Aro, que jugaven a casa

  • Redacció
  • Dimarts, 02 Maig 2017 18:10

Argentona Bocs

Els Bocs d’Argentona van guanyar diumenge la seva cinquena Lliga Catalana de Futbol Americà al batre a domicili en la final els SenglarsFalcons de Santa Cristina d’Aro per un clar 7-22. És el cinquè títol dels maresmencs, el tercer en les últimes quatre temporades, cosa que els confirma com un equip més que referent. El running back de Bocs, Daniel Lenhardt, va ser escollit MVP del partit després de la seva gran actuació en l’atac del conjunt de Marc Güell.

Els Argentona Bocs, quarts classificats en la fase regular i que va vèncer en les semifinals al darrer campió, els Reds, a domicili, van sortir a totes des d’un principi, aprofitant la seva major experiència en partits importants. El seu rival, en canvi, es va mostrar massa nerviós i imprecís i no va poder mostrar el joc que l’ha permès acumular vuit victòries consecutives enguany i acabar primer de la fase regular.

Daniel Lenhardt, clau
Daniel Lenhardt, veterà corredor, va ser el gran protagonista, convertint-se en un malson per a la defensa gironina durant tot el partit. Aquest és el cinquè títol pels argentonins després dels aconseguits el 1995, 2001, 2014 i 2015, confirmant-se així com els grans dominadors de la Lliga Catalana en els darrers anys després d’aconseguir tres títols en els últims quatre anys.