Dotze espectacles configuren la nova temporada de teatre de La Sala d'Argentona

Els Aspencat o la comèdia 'Sota teràpia' són alguns dels títols que es podran veure entre el febrer i el maig

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 04 Gener 2017 00:00

Argentona 2014/2015, temporada de teatre la Sala l'electe

Una dotzena d'espectacles configuren la temporada de teatre de La Sala d'Argentona que anirà del febrer al maig. La temporada començarà amb 'L'electe' l'11 de febrer, per continuar el cap de setmana següent amb 'Yo, Feuerbach'. Seguiran, també 'Chicuelo & Marco Mezquida Trio' el 4 de març i 'Ragazzo' el 17.

Aspencat en acústic, un dels reclams de la nova temporada

La varietat dels espectacles programats quedarà ben palesa durant els mesos de març i abril, quan 'Rhumia', 'Aspencat' i la comèdia 'Sota teràpia' passin per l'escenari d'Argentona. Per últim, el 21 d'abril 'Les Dones sàvies' seran a Argentona i tancaran la temporada els 'Brincabros'.

Amb la reforma horària
El Teatre La Sala se suma a la iniciativa de reforma horària, promoguda per l’Ajuntament d’Argentona, per impulsar uns horaris més beneficiosos per a les entitats, les empreses i la ciutadania. Així, en aquesta nova temporada 2017, avancem mitja hora els espectacles dels divendres i els dissabtes, començant a les 20.30 h, en lloc de les nou. Els espectacles programats en diumenge s'iniciaran a les sis com era habitual.

Entrades ja a la venda
CLICA AQUÍ per tenir tota la informació i comprar les entrades de la nova temporada