Argentona rep més de 110.000 euros del projecte Treballs als Barris

L'Ajuntament utilitzarà aquest subvenció per impulsar diversos plans d'ocupació i formació

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 22 Desembre 2016 12:13

 Argentona 2014/2015, treball als barrisLa Generalitat de Catalunya, a través del Servei d'Ocupació de Catalunya, ha atorgat a l'Ajuntament d'Argentona una subvenció de 110.066 euros en el marc del projecte Treball als Barris 2016. Aquesta quantitat permetrà l'impuls de diversos plans d'ocupació i formació al barri del Cros.

En concret, es tracta de la cobertura del servei d'Inserció Laboral, una formació ocupacional de consergeria, vigilància i manteniment per a vuit persones, amb contractació d'una empresa de formació durant sis mesos; un pla d'ocupació de brigada de conserge, vigilant i manteniment de sis persones que hagin realitzat la formació, també durant un període de sis mesos, a més del tutor laboral de la brigada.

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya mitjançant el Projecte "Treball als barris" dóna suport de manera prioritària als barris i a les àrees urbanes que, per les seves característiques, requereixen una atenció especial de l’Administració per tal de millorar-les des del punt de vista ocupacional, amb l’objectiu d’estimular-hi la creació d’activitat econòmica i la generació d’ocupació.