Ramon Madaula i Roger Coma, a la temporada d'espectacles de La Sala per aquest 2017

La regidoria de Cultura ja ha confirmat el cartell d’espectacles amb què es donarà el tret de sortida a la primera part de la temporada

  • Redacció - Argentona Comunicació
  • Dimecres, 14 Desembre 2016 10:11

Argentona 2014/2015, la sala argentona

Des del mes de febrer i fins al mes de maig, pujaran a l’escenari fins a 9 propostes molt interessants, amb un protagonisme destacat per al teatre, a les quals se sumaran tres espectacles per a públic familiar a càrrec de La Xarxa d’Argentona.

Plats forts com les comèdies L’electe i Sota teràpia, l’obra dramàtica Yo, Feuerbach, el concert de Chicuelo & Marco Mezquida Trio, es combinen amb propostes innovadores i molt atractives com l’acústic d’Aspencat o l’espectacle de percussió i danses urbanes Brincabros. Un cartell que arriba de la mà d'actors i actrius destacats com Ramon Madaula, Roger Coma, Pedro Casablanc, Cristina Plazas o Miquel Sitjar, entre d’altres, als que se sumen grups destacats del panorama musical i formacions molt notables com Brodas Bros o Brincadeira.

El 18 de gener es posaran a la venda les entrades i abonaments de la temporada 2017 de La Sala d’Argentona. Es podran adquirir des del web municipal www.argentona.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Argentona.