Argentona aprova els pressupostos pel 2017 que augmenten les partides de cultura i educació

La segona fase de la rehabilitació de la Casa Puig i Cadafalch i la projecció de la nova biblioteca, principals projectes de l'any

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 07 Desembre 2016 11:07

 Argentona 2014/2015, ple novembre argentonaL'Ajuntament d'Argentona va aprovar el passat dilluns els pressupostos pel 2017. Uns comptes que augmenten les partides de cultura i educació i que tenen com a principals projectes la segona fase de la rehabilitació de la Casa Puig i Cadafalch i la projecció de la nova biblioteca. A més a més, es calcula que durant el 2017, s'hi inclourà una nova partida destinada a la urbanització de Can Raimí.

Argentona va aprovar uns pressupostos que ascendeixen als 14,935 milions d'euros. A més a més, l'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, va explicar que l'endeutament de l'Ajuntament es troba actualment en el 43 per cent del pressupost.

Els pressupostos van tirar endavant malgrat el vot en contra dels sis regidors de Tots per Argentona i de l'abstenció del Partit Popular. Aquests últims, però, van voler deixar clar que "aproven i donen suport a la majoria de les propostes i iniciatives que inclouen els pressupostos", però hi van votar en contra per la partida d'1,115 milions d'euros anuals que l'Ajuntament destina a l'Associació de Municipis per la Independència.