L'Ajuntament d'Argentona decideix obrir les seves portes el Dia de la Constitució

Els funcionaris no treballaran però els polítics tindran l'agenda oberta per a la ciutadania

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 05 Desembre 2016 00:00

Argentona 2014/2015, Eudald Calvo

Com ja va passar el darrer 12 d'octubre, l'Ajuntament d'Argentona obrirà portes per atendre la ciutadania el 6 de desembre, Dia de la Constitució.

L'activitat no serà la d'un dia normal, ja que els treballadors funcionaris no hi seran, però l'equip de govern ha decidit mantenir les agendes obertes per tal d'atendre les entitats o ciutadans que sol·licitin reunions.

Amb aquesta acció simbòlica l'Ajuntament dóna suport a la decisió presa divendres passat per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) d'instar als càrrecs electes a treballar el 6 de desembre organitzant actes cívics, socials i solidaris amb la voluntat de convertir els ajuntaments en punta de llança del procés independentista.

Eudald Calvo (CUP), alcalde d'Argentona i vicepresident de l'AMI, va explicar que no es demanarà als funcionaris que treballin perquè "suposa un problema legal". Calvo afirma que l'acció es mantindrà en l'esfera política: "Ens fem responsables de les nostres posicions polítiques i ideològiques".