Finalitza la primera fase de la rehabilitació de la casa Puig i Cadafalch

L'actuació s'ha centrat en assegurar l'estructura i la impermeabilització, la restitució dels merlets i millora de les terrasses, el jardí i la xarxa pluvial i de sanejament

  • Redacció
  • Dimarts, 08 Novembre 2016 09:34

Casa Puig i Cadafalch Argentona

La setmana passada es va completar la primera fase de les obres de rehabilitació de la casa d'estiueig de Puig i Cadafalch d'Argentona i que van començar el passat mes de gener. Aquest és un edifici catalogat com a Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN) i que l'Ajuntament d'Argentona va adquirir l'estiu del 2012 després que en els darrers anys patís un accelerat procés de degradació.

L'actuació ha consistit principalment a estabilitzar l'edificació i restituir molts dels elements de l'edifici. Els treballs han comprès la substitució completa de la coberta de la casa, l'arranjament de part de la teulada i la reposició dels seus característics merlets.

També s'han enderrocat les terrasses, s'ha restituït el sostre de la terrassa que s'orienta a la Plaça de Vendre, rehabilitant també  la que està situada a la segona planta. Les obres s'han completat amb la millora de la instal·lació d'aigües pluvials, de la xarxa de sanejament i l'arranjament de l'espai de jardí.