La versió femenina de 'El Florido Pensil' serà el plat fort de la nova temporada de La Sala

El cicle portarà nou muntatges a l'espai d'Argentona

  • Redacció - Argentona Comunicació
  • Dilluns, 05 Setembre 2016 10:53

Nova temporada La Sala

La versió femenina d'El Florido Pensil serà el gran reclam de la programació estable de tardor-hivern del teatre La Sala d'Argentona. La cita serà el 14 d'octubre i permetrà veure actrius com ara Isabel Rocatti, Lloll Bertran o Victòria Pagès interpretar aquest espectacle, obra d'Andrés Sopeña. En total, aquesta tardor hi ha programats nou muntatges, entre els quals també s'inclouen espectacles provinents de la Xarxa d’espectacles infantils i juvenils.

La música arribarà el 24 d'octubre amb la presentació del nou disc d'Ivó Oller Group. Un altre dels principals reclams serà l'espectacle Shaking Shakespeare (4 de novembre), en què es fusionaran el teatre i la música amb textos de l'excepcional escriptor britànic.

La dansa i la poesia musical seran les protagonistes de l'espectacle adreçat als més menuts amb el títol de Dot (13 de novembre).

El teatre dramàtic d'El llarg dinar de Nadal, que va ser premi Butaca 2016 al millor espectacle, es podrà veure el 25 de novembre. Dos muntatges musicals serviran per cloure la temporada de tardor. D'una banda, el 30 d'octubre tornarà a La Sala la suite Argentona, obra de Pere González, mentre que el 17 de desembre la Big Band Jazz Maresme actuarà al costat de Ronald Baker per oferir el Concert de Nadal.