La segona edició d'Argillà compleix el 80% dels seus objectius

La manca d'impacte mediàtic nacional i la punxada en la venda dels productes més tradicionals han estat els punts febles del certamen

  • Argentona Comunicació // Foto: cedida
  • Dijous, 07 Juliol 2016 12:23

Argentona 2014/2015, argillà

Diumenge va tancar portes la segona edició d'Argillà. Tot i que encara no hi ha dades oficials, el director del Museu del Càntir i màxim responsable del certamen, Oriol Calvo, considera que Argillà 2016 ha estat un èxit. "Les sensacions són molt positives, hem assolit el 80% dels objectius", explica. Pel que fa a l'afluència, Calvo considera que gairebé s'ha equiparat a les edicions anteriors.

Pel que fa a les vendes, Calvo explica que els terrissers de casa que fa anys que venen "pateixen un estancament i cal donar-hi solució". En canvi, ceramistes provinents d'altres països, que exposaven peces de molta qualitat, han trobat públic comprador.

Un dels objectius que ha fallat ha estat el ressò mediàtic a nivell nacional. Tot i la contractació d'una empresa especialitzada, no s'ha aconseguit un bon resultat. Calvo ha assenyalat la coincidència amb el Canet Rock i el 50 aniversari de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell: "Aquests dos esdeveniments ens han fet ombra".